Useful tips to make wall closet


#1

آنچه لازم دارید انجام دهید
قبل از شروع ساخت و طراحی کابینت دیواری ، ابتدا اندازه کابینت و کوچک یا بزرگ بودن آن را تعیین کنید. داشتن یک دیوار سفید بزرگ و تبدیل آن به کمد کمی وسوسه انگیز است. کمد باید بر اساس میزان فضای مورد نیاز برای آویز لباس یا قرار دادن وسایل طراحی شود. ساخت کابینت های دیواری که به مرتب سازی و لوازم جانبی نیاز دارند کمی دشوارتر از ساخت یک کمد ساده مانند اتاق حرفه ای است. فضا را مرتب کنید.
اگر فضای بیشتری می خواهید ، باید لباس های یک اندازه را دسته بندی کنید. با این کار یک اینچ فضا هدر نخواهد رفت. اگر دسته ای از موارد مشابه دارید که در هنگام آویزان شدن حدود 50 سانتی متر عرض را اشغال می کنند ، بهتر است یک قسمت جداگانه به آنها اختصاص دهید. ریل بالایی را همیشه در بالای کمد قرار دهید تا لباس ها به اندازه کافی از ریل پایین فاصله داشته باشند.
بر ارگونومی تمرکز کنید
هیچ کس دوست ندارد برای پیدا کردن لباس خود روی زمین بخزد یا برای استفاده از کفش و کیف خود دائماً خم و راست شود. فضای کمد را به صورت ارگونومیک طراحی کنید ، در این صورت خواهید دید که به راحتی و بدون زحمت می توانید تجهیزات لازم را پیدا کنید. همچنین با این کار فضای کمد همیشه مرتب و تمیز خواهد بود. نصب قفسه ها در بالای آویز یک طراحی ارگونومیک است ، اما اطمینان حاصل کنید که عمق قفسه ها از 35 سانتی متر بیشتر نباشد ، در غیر این صورت دسترسی به وسایل پشت سر کمی دشوار است. با سازماندهی فضای کمد و طراحی ارگونومیک ، دیگر نیازی به ساماندهی مداوم کمد نیست زیرا همه چیز در جای خود قرار دارد و بی نظمی وجود ندارد. عرض قفسه ها باید 30 سانتی متر باشد زیرا لباس های تا شده حدود 30 سانتی متر عرض و 35 سانتی متر عمق کمد دارند.
کابینت دیواری تک رنگ
ساخت یک کمد در یک اتاق کوچک یک تصمیم بزرگ است. از کابینت های تک رنگ استفاده کنید تا از شلوغ و آشفته نشدن اتاق جلوگیری کنید. یکی از بهترین انتخاب ها استفاده از کابینت های دیواری چوبی است.رنگ چوب طبیعی یکی از جذاب ترین رنگ های کابینت دیواری است. برای دکوراسیون اتاق خواب می توانید از همین عملکرد استفاده کنید. کمد تک رنگ باعث بزرگتر نشان دادن اتاق می شود. بسیاری از افراد دوست دارند کابینت های سفید را در اتاق های کوچکتر نصب کنند تا فضای اتاق بیشتر جلوه کند.

هماهنگی دکوراسیون با رنگ کابینت دیواری
یکی از ساده ترین راه ها برای ورود رنگ به داخل اتاق نصب کمد رنگی است. هیچ محدودیتی در انتخاب رنگ شما وجود ندارد. کمد ام دی اف را می توان رنگ آمیزی کرد. برای درب کمد اتاق خواب می توانید هر رنگی را انتخاب کنید. شما تصمیم گیرنده نهایی هستید ، می توانید رنگ کمد را با توجه به تم رنگی دکوراسیون اتاق انتخاب کنید.
نکات مهم انتخاب رنگ ها و حتی روانشناسی هر رنگ را می توان در آموزش ساخت کمد دیواری ریلی مشاهده نمود و از آن بهره برد

به عنوان مثال ، اگر رنگ روشن برای دیوارها انتخاب کرده اید ، درهای کابینت رنگارنگ را انتخاب کنید تا اتاق کسل کننده به نظر نرسد. شما می توانید سبز مغز پسته ، زرد لیمویی ، آبی ، فوق العاده بنفش ، قرمز یا هر رنگ دیگری را انتخاب کنید. برای هماهنگی بیشتر دکوراسیون ، لطفا از کوسن ها و روتختی های رنگی استفاده کنید.
تم سیاه یا کنتراست
بسیاری از افراد علاقه مند به استفاده از رنگ های ملایم پاستلی برای تزئین اتاق هستند. اما برخی از افراد انواع بیشتری را نیز دوست دارند. اگر شما یکی از کسانی هستید که دوست دارید چالش کنید ، لطفا رنگ های متضاد را انتخاب کنید.
تم رنگی اتاق و لوازم جانبی را از بین رنگ های روشن و پاستلی انتخاب کنید ، اما از درب کمد به رنگ تیره و مشکی استفاده کنید. سیاه و سفید یکی از جذاب ترین رنگ ها برای دکوراسیون اتاق خواب است.
رنگ کمد مشکی
استفاده از رنگ مشکی روی کابینت دیواری نیز می تواند کمی شبیه به رنگ سفید باشد و تقریباً برای همه رنگ های تزئینی مناسب است. با این تفاوت که رنگ کمد سیاه می تواند فضا را تاریک و کوچکتر کند.
بنابراین ، اگر اتاق خواب شما محدود و کوچک است ، بهتر است از رنگ های کابینت دیواری مشکی یا تیره استفاده نکنید. اما می توانید آن را با رنگ های روشن دیگر ترکیب کنید.
رنگ کمد سفید
اگر در مورد دکوراسیون اتاق خواب به اجماع نرسیده اید و از چیدمان و رنگ اتاق آگاهی ندارید ، می توانید ساده ترین روش را انتخاب کنید: کمد سفید.
کابینت های دیواری سفید راحت ترین روش برای انتخاب رنگ ها و سبک های دکوراسیون هستند.علاوه بر این ، کابینت های دیواری سفید نیز می توانند به شما در نمایش اتاق های بزرگتر و روشن کمک کنند.

معمولاً استفاده از کابینت های دیواری سفید به عنوان تزئینات کوچک یا رنگ های تیره و شلوغ توصیه می شود تا فضا از نظر بصری متعادل باشد و از شلوغی بیش از حد و تاریکی آن جلوگیری شود.
انواع کابینت دیواری
همانطور که قبلا ذکر شد ، برای اینکه بتوانید هزینه کابینت دیواری را تخمین بزنید ، باید انواع آن را بشناسید و تفاوت ها را در نظر بگیرید.

انواع کابینت دیواری عبارتند از:

کابینت دیواری MDF: کابینت دیواری MDF را می توان در قسمتهای خالی ساختمان ساخت که برای دکوراسیون داخلی کاربرد چندانی ندارند.
کابینت دیواری کلاسیک: کابینت دیواری کلاسیک معمولاً بهترین گزینه است زیرا با کمترین محدودیت روبرو هستید.
کابینت دیواری روی ریل: ساخت کابینت دیواری روی ریل برای اتاقهای بزرگ و مخصوصاً کوچک بسیار کاربردی است. این کابینت ها را می توانید در هر اندازه و برای هر قسمت از خانه یا محل کار خود سفارش دهید. در مورد نحوه ساخت کابینت دیواری MDF بیشتر بخوانید.
در این قسمت شما را با ساخت کابینت دیواری از MDF آشنا می کنیم. کابینت دیواری ساخته شده از MDF یکی از رایج ترین گزینه ها در بین انواع کابینت ها است. بسیاری از افراد ترجیح می دهند از کابینت های ام دی اف آماده استفاده کنند. البته در کنار این کابینت های آماده ، کابینت های دیگری نیز وجود دارد که با توجه به نظر مشتری طراحی و ارائه می شوند. به طور معمول تولید کنندگان کابینت از روش ساخت واحد برای ساخت این کابینت ها استفاده می کنند.

طراحان هنگام ساخت کابینت های دیواری از MDF ، لایه ضد خراش روی تمام سطوح را در نظر می گیرند. با این کار در طولانی مدت از ایجاد خراش و خراش روی سطح کابینت جلوگیری شده و کیفیت آن حفظ می شود.

طراحی داخل توالت بنا به درخواست مشتری ساخته شده است. در این طرح می توان مقاطع کوچکتری را در نظر گرفت یا فضا را یکپارچه کرد.

از دیگر موارد مهمی که در ساخت کابینت دیواری MDF استفاده می شود لولا و دستگیره است. دسته ها باید به گونه ای نصب شوند که در طولانی مدت مشکلی ایجاد نکنند و ظاهر اصلی خود را حفظ کنند. حلقه های کمد لباس نیز باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا با گذشت زمان اثر خود را از دست ندهند. قبل از انتخاب هر مدل ، سعی کنید همه چیز را دوباره فکر کنید.

به خاطر داشته باشید که هرچه چوب استفاده شده در کابینت و همچنین لوازم جانبی آن بهتر باشد ، بعداً به تعمیرات کمتری احتیاج خواهید داشت ، بنابراین اگرچه در ابتدا ممکن است مبلغ نسبتاً زیادی هزینه کنید ، بعداً به صرفه خواهید دید.
اندازه گیری ابعاد کابینت دیواری
یکی از مهمترین مواردی که هنگام ساخت کابینت دیواری باید به آن توجه کنید ، نحوه اندازه گیری ابعاد کابینت است.

قد: بررسی کنید که آیا روی سقف قوس یا تخت وجود دارد. در این حالت ، ارتفاع کابینت را از قبل اندازه بگیرید ، اما در صورت عدم وجود ملافه و روی سقف ، ارتفاع تا سقف را اندازه بگیرید.
عرض: اگر فضایی که برای کمدتان در نظر گرفته اید بخشی از خانه فرورفته است ، از همان اندازه استاندارد کار خود استفاده کنید که اگر یک طرف باز باشد ، می توانید عرض را به اندازه دلخواه خود بسازید.
عمق: اگر یک کابینت استاندارد می خواهید ، باید عمق 60 سانتی متر را در نظر بگیرید ، اما اگر روی استاندارد تمرکز نکنید ، می توانید عمق را بسته به میزان فضای مورد نظر تعیین کنید. همچنین ، اگر قرار است کمد خود را در یک قسمت فرو رفته از خانه قرار دهید ، باید عمق دقیق آن قسمت را در نظر بگیرید.